Reducér din virksomheds driftsomkostninger med disse digitale dataløsninger

Artikler jul 27, 2021

Den teknologiske verden er i rivende udvikling, og aldrig har så store mængder data floreret i de danske virksomheder. I takt med at reglerne for datahåndtering konstant opdateres, og nye systemer og software vinder frem, bliver vedligeholdelsen af lagringssystemer og sikkerhedsopdateringer efterhånden en bekostelig affære.

 

For udviklingen stiller krav til virksomhedernes lagringskapacitet og ikke mindst til bemandingen. Men med denne serverløsning til fælles datalager for virksomheder fra Mariendal IT udliciteres denne del af driften til fordel for den generelle infrastruktur og ikke mindst den økonomiske bundlinje.

Følg med udviklingen med Cloud Computing

Som begreb dækker cloud computing over leveringen af computertjenester, som for eksempel software, lager, servere og databaser. Fordelen ved Cloud Computing er, at det reducerer virksomhedens driftsomkostninger, effektiviserer infrastrukturen, og gør det let at skalere datahåndteringen i takt med udvikling og vækst.

Hos Mariendal IT tilbyder de disse microsoft løsninger med cloud computing, hvor din virksomheds systemer, data og applikationer afvikles i skyen. En sådan løsning kan føre til væsentlige besparelser i forbindelse med drift og vedligeholdelse, afhængig af din virksomheds størrelse.

Derudover er virksomheder bedre stillet sikkerhedsmæssigt med en cloud-løsning. Al data er lagret i skyen, og alt hvad der medfølger af system- og sikkerhedsopdateringer foregår automatisk. Det vil sige, at du ikke risikere at miste din data, samtidig med at skyen er mere modstandsdygtig over for IT- og hackerangreb.

Vælg den løsning, der matcher din virksomhed

Når det kommer til tekniske løsninger, vil der altid være fordele og ulemper ved dit valg, og lagringsløsninger og hosting er ingen undtagelse.

 

Hvor en server er en fysiske lagringsenhed, der kræver plads, foregår Cloud Computing i den virtuelle periferi. Dette er i sig selv værd at have in mente, men valget mellem de to bør imidlertid foretages på baggrund af en kyndig vurdering af forskellige faktorer – herunder virksomhedens størrelse, behov, dataforbrug m.m.

 

Hos Mariendal IT er den gode og personlige service forankret i deres DNA. Det betyder, at de aktivt lærer sine kunder at kende, så den IT-løsning, de tilbyder, er tilpasset den enkelte virksomheds eksakte behov.

 

Deres rådgivning og vurdering sker på baggrund af denne indsigt, så man som virksomhed får leveret en optimeret og effektiv løsning, der matcher både eksisterende og fremtidige behov.

En teknisk totalløsning

Mariendal IT er en del af det anerkendte el-installationsfirma, Mariendal Electrics. Sammen tilbyder de tekniske totalløsninger til dig og din virksomhed, hvad end der er behov for lagring og datasikring, el og energi, automation, CTS og meget mere.

 

Virksomheden holder sig konstant opdateret på de nyeste tendenser inden for software, hardware og IT, og de tilbyder foruden hosting og datalagring også service- og supportaftaler til de virksomheder, der vælger IT-løsninger hos dem.

 

Du kan således reducere de omkostninger, din egen virksomhed har i forbindelse med håndtering, vedligeholdelse, optimering og opdatering af filer og data, samt styresystemer og webbaserede applikationer m.m.

af admini