Ølbrygning I personaleforeningen

Artikler jan 1, 2023

Der er mange virksomheder der har en meget aktiv personaleforening der skaber et godt sammenhold i en virksomhed. Hen over året er der typisk mange forskellige arrangement der alle har det formål, at det giver en god stemning i virksomheden og personalet rykker mere samme og hjælper hinanden.

Nye arrangementer

Det kan godt være den samme type af arrangementer som personaleforeningen afholder og det kan være svært at forny sig. I den virksomhed jeg er ansat i, der bliver vi løbende spurgt om vi har forslag til nogle arrangementer der kan ligge i personaleforeningen. Det gik jeg og tænkte lidt over og har længe haft en drøm om at lære hvordan man brygger øl. Det var derfor oplagt at forslå dette, for det kunne være et super hyggeligt arrangement hvor man er fælles omkring projektet.

Den store dag med ølbrygning

Dem der sad i personaleforeningen, var helt med på idéen, og de fandt også en god underviser til vores store brygge dag. Han havde alt brygudstyr med så det var bare at møde op med dagen med en masse godt humør. Det skal jeg da også lige love for folk mødte op med. Underviseren havde også lidt øl vi kunne smage på undervejs og folk kunne rigtig godt lide de øl han havde med.

Vi blev opdelt i 5 hold med 4 personer på hver. Det var en god størrelse for så var vi ikke flere end alle var nødt til at deltage i brygningen. Det var superhyggeligt og man lærte de personer man var i gruppe med rigtig godt at kende. Vi blev blandet så vi var nogen fra hver afdeling i hver gruppe, så det var ikke alle der kendte hinanden lige godt på forhånd. Det var en rigtig god måde at gøre det på.

Lær at brygge øl

Hvis du også godt kunne tænke dig et arrangement med jeres personaleforeningen, så kan jeg varmt anbefale at holde sådan et arrangement. Hvis der ikke er nogen af jer der på forhånd ved hvordan man brygger, så prøv at hente denne begynderbog om ølbrygning https://bryggerbog.dk/ – Den henvender sig til alle de godt kunne tænke sig at komme i gang med at brygge. Hvis det er til et arrangement i en personaleforening så prøv at undersøge om ikke der er en i virksomheden der fx allerede brygger øl som man kunne leje ind til at stå for sådan et arrangement. Hvis der ikke er det så prøv at undersøge i den by hvor i arbejder om ikke der er nogen der kan stå for sådan et arrangement. Det er superhyggeligt om det er noget man kommer til at lære hinanden at hende af. Det er ikke sidste gang vi har holdt det i vores virksomhed.

af admini