Læs om teknologier iværksættere kan benytte

Artikler sep 2, 2021

Iværksætteri kan være svært, og derfor er det vigtigt at have de bedste redskaber, når man går i gang. De bedste redskaber findes i form af IT-redskaber. I denne artikel kommes der ind på, hvordan du ved hjælp af teknologier kan sætte fart på din nye virksomhed (og dermed din produktivitet). Når du har læst denne artikel, er du forhåbentlig blevet inspireret til at gå i gang med det samme.

 

Udnyt internettet til det fulde

Man kan nærmest ikke få IT-redskaber, der ikke er forbundet til internettet nu til dags. Derfor skriver vi kort om internettet generelt, og at du bør udnytte alle aspekter af det. Hvis du som iværksætter har spørgsmål til andre iværksættere, så muliggør internettet, at du kan stille dem og få svar på dem på kort tid. Udnyt denne mulighed, fordi du kan få gratis hjælp, som du ikke kan på samme måde i det virkelige liv. Forestil dig at vade op til en tilfældig revisor og bede om gratis hjælp, den går nok ikke. Hvis du ønsker at få hjælp via internettet, så kan du kigge på Amino eller diverse grupper på Facebook.

 

Der findes også en del hjemmesider, der er lavet til iværksættere, hvor de kan få hjælp eller generel information. Sider der sammenligner priser er især gode at anvende for iværksættere, fordi økonomien plejer at være rimelig stram i den første periode. Et godt eksempel på sådan en side kunne være en side, der sammenligner erhvervskonto pris. Derinde vil man kunne finde den billigste erhvervskonto – særligt relevant for iværksættere.

 

Software as a service

Hvis du ikke har hørt om det endnu, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke har brugt det før. Du har med stor sandsynlighed brugt en eller anden form for software as a service løsning på et tidspunkt i dit liv. Har du anvendt Google Docs eller Google Sheets, så har du. Microsoft har også lanceret deres Office pakke i form af en software as a service løsning for et stykke tid siden.

 

Hvorfor nævner vi det her? Ja, tidligere var det dyrt at købe Office licenser, men nu hvor mange softwarevirksomheder er gået over til SaaS, er det ikke længere nødvendigt. Du får faktisk et bedre produkt til en mere overkommelig pris. Nogle kunder er ikke tilfredse med at skulle betale for noget månedligt i mange år, hvor de før i tiden kunne nøjes med at betale en enkelt gang. Det er forståeligt nok, hvis man ganger den månedlige betaling op med et par år.

 

Adobe er også gået fra at sælge deres produkter individuel og med licenser til at have en abonnementsordning, hvor man kan få hele pakken. Dette hedder Creative Cloud og er en pakke, du bør overveje at få til din virksomhed, hvis I skal producere grafisk design. Det er meget nemmere at arbejde med end andre IT-redskaber.

af admini