Lær mere om business og økonomi med disse lydbøger

Artikler maj 11, 2021

Det er blevet mere og mere populært at lytte til lydbøger. Det er nemlig meget praktisk, hvis man ofte er på farten, da man for eksempel lytter til dem, når man sidder i bilen eller toget og pendler frem og tilbage på arbejdet.

Læs med her for at se nogle eksempler på hvilke bøger om business og økonomi du kan lytte til samt hvordan du finder frem til flere.

Hvilke bøger skal du lytte til?

En god, gratis lydbog er slet ikke svært at finde. I dag er der op til flere platforme, hvorigennem du kan lytte til lydbøger ganske gratis. Dette er en kæmpe service, da du dermed kan lære en hel masse som kan hjælpe dig i det daglige, helt uden at du er nødt til at bruge penge på det.

Du kan også vælge at give lidt ekstra i måneden og betale for platforme, som har store lagre af lydbøger. På den måde kan du også nemmere finde frem til lige præcis den lydbog, som du gerne vil lytte til.

Og hvad kan du for eksempel lytte til, når det gælder lydbøger om business og økonomi? Du kan prøve at tage et kig på Sæt kursen af Louise Fredbo-Nielsen. Den lydbog er der mange danskere der er blevet glade for at lytte til.

Hvis du kan engelsk så har du endnu flere muligheder at vælge imellem og du kan for eksempel tage et kig på The Power of Habit Af Charles Duhigg. Det er en ganske god bog, hvorigennem du kan lære kunsten af at sætte gode vaner for dig selv.

Kig anmeldelser og bestsellerlister igennem

Der findes utroligt mange lydbøger om business og økonomi på markedet i dag og du vil med garanti ikke have mulighed for at læse dem alle. Det handler derfor om at være en smule kritisk og bruge nogle hjælpemidler, så man kan finde frem til de helt gode bøger.

Du kan blandt andet vælge at bruge kundeanmeldelser. Det er en ganske god måde at danne sig et overblik over, hvorvidt en bestemt lydbog egentlig er det værd at læse. Der er nemlig en del bøger om disse emner, som egentlig ikke har meget at byde på når det kommet til stykket.

Bestsellerlister kan ofte også være meget gode at hive fat i, hvis du gerne vil have lidt mere vejledning. Hvis bogen står på en bestsellerliste, så er det sikkert et lille lyt værd.

af admini