Kom i gang med at lave din egen hjemmeside: Sådan laver du en hjemmeside til din virksomhed

Artikler maj 29, 2022

Byg en hjemmeside. Det lyder måske svært, men det er det ikke. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du nemt og hurtigt kan komme i gang med at lave din egen hjemmeside til din virksomhed. Der er mange fordele ved selv at bygge sin hjemmeside – ikke mindst økonomisk set. Og så er du helt fri til at bestemme, hvad der skal stå på siden!

Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvilken type hjemmeside du ønsker. Vil du have en blog? En webshop? Eller måske en portfolio-side? Når du har fundet ud af det, så kan du undgå at bruge unødvendig tid på at bygge en hjemmeside, der ikke passer til dine behov.

Når du ved, hvilken type hjemmeside du ønsker, så er det tid til at finde et sted hvor du nemt og brugervenligt kan bygge din hjemmeside. Vi anbefaler Weebly.com, hvor det er muligt at bygge en hjemmeside helt gratis.

Weebly giver dig også mulighed for at vælge et domæne – altså et website-navn – til din hjemmeside, som du kan lave hvad du vil på.

Når du har bygget din hjemmeside færdig, så husk at tjekke indholdet igennem for stavefejl, og at alle billeder er tilpassede til den skærmstørrelse, som dine brugere vil se når de besøger siden.

Husk også at bygge din hjemmeside med SEO i tankerne. Indtast dine søgeord på Weeblys side om SEO, og følg deres anbefalinger. Dette kan gøre, at du rangerer på relevante søgeord med dine produkter eller ydelser.

Byg din hjemmeside

Det er nu tid til at gå i gang med at bygge din hjemmeside. Husk, at der findes mange hjælpemidler på YouTube, så hvis du føler dig fortabt – så kan du tage det ganske roligt! Vi anbefaler, at du bygger din hjemmeside stille og roligt, så du ikke føler dig overvældet.

Start med at bygge en forside – her kan det være godt at have et stort billede af enten dine produkter eller en velkomstgrafik, som dine besøgende umiddelbart kan se. Husk at have kontaktinformationer på din hjemmeside – dette kan være telefonnummer, mailadresse eller en kontaktformular. På den måde kan dine kunder nemt kontakte dig.

Når du har bygget din forside, kan det være en god idé at bygge en side om dine produkter eller services – her kan du skrive lidt tekst og sætte nogle billeder ind. Du kan også bygge en blog, hvor du kan dele ud af dine erfaringer.

Husk at gøre din hjemmeside brugervenlig – dette betyder, at den skal være enkel at navigere rundt i.

Få hjælp til at bygge en hjemmeside

Webbureauet Copenti ApS er specialisteret i at lave unikke professionelle hjemmesider. Find vores kontaktinformationer på hjemmesiden www.copenti.dk, og så kan du modtage et uforpligtende tilbud der er skræddersyet til lige netop din virksomhed – og dine behov.

af admini