Kender du Ratél?

Artikler okt 29, 2022

Hvis du arbejder med at fange rotter i kloaksystemer, rør og gader så ved du hvem Ratél er. De har udviklet en effektiv mekanisk rottefælde, som kan anbringes i kloakker overalt i byerne og på landet. Rottefælden har kun den elektriske del at den sender data til RatelCom, et program som holder øje med fælderne og hvor mange rotter eller mus som dør i dem.

 

En ganske nydelig pakke til rottefængere, og så kommer de også ud og sætter den op, såfremt det ønskes. Ratél yder også en god support på opsætning og udskiftning af dele. En mekanisk rottefælde fra Ratél kan holde mange år. Dels er den solid og de fleste dele kan siftes ud ved slid eller uheld. 

  • En effektiv rottefælde

Ratéls mekaniske rottefælde bruges i mange lande rundt om i verden. Den giver en lavere rottebestand og den kan passe sig selv det meste af tiden. Har I mange rotter i jeres by eller landsby, gård eller lign. vil en mekanisk rottefælde fra Ratél være en stor hjæl på vejen til at reducerer mængden af rotter og mus.

 

Hvordan den mekaniske rottefælde virker kan du se på Ratéls hjemmeside, hvor der er en video på forsiden, som viser opsætning af rottefælden i en kloak. Den mekaniske rottefælde er især populær hos det offentlige, da den er yderst effektiv og ikke kræver en rottefænger ud på alle tidspunkter af dagen. 

 

Som tidligere nævnt kan I tilkøbe adgang til RatelCom, en app som kan benyttes på både mobil og pc. Her kan I følge jeres rottefælde eller fælders ydeevne med hensyn til nedkæmpelse af rottebestanden i jeres område. Især i egne med varieret temperatur er den mekaniske rottefælde en god investering og så dyr er den så heller ikke. 

  • Mekaniske rottefælder virker bare

Det bedste ved denne rottefælde er at når den er sat op, så virker den bare. Den er ligelad med vand, frost, tø og tørke. Den kan sande lidt til i egne med meget fint sand, men det kan periodiske tilsyn nemt fikse. Så længe rottefælden er monteret korrekt, skal der meget til at skade og flytte på den. 

 

Det giver jer en effektiv rottefanger, som generelt passer sig selv. Har I mange rotter, så få sat disse mekaniske rottefælder op i flere kloak nedgang/rør og glæd jer når dataene tikker ind i appen. I kan kun vinde med disse fælder.

 

Har I lyst til at høre mere eller læse mere om de mekaniske rottefælder, smut over til ratel.dk og bliv begejstret. Hvis I ønsker at erhverve jer nogle fælder til kloaksystemer, kontakt Ratél og få en konto til deres webshop. Bare rolig, de hjælper hele vejen igennem, så I får lige netop de dele som passer til jeres kloakrør.

af admini