iPhone Oplader – Guide til valget af din oplader – Forbrugerguide

Artikler okt 26, 2021

Der er mange forskellige opladere, som man kan vælge i dag. Der er også mange om buddet, så hvor skal man investere pengene i sin iPhone oplader som forbruger, og hvad betyder alle de forskellige ting, som man kan få til sin oplader? Hvornår er det overkill, og hvad er mest value for sin investering. Dette er noget som man i denne guide vil høre nærmere om.

 

En iPhone oplader er selve kablet som går ind i telefonen i den ene ende, og ind i adapteren på den anden ende. Derfor er opladeren ikke andet end et kabel der går fra den ene ende til den anden. Kvaliteten af kablet kan dog variere rigtig meget. Der er 1 måde at gennemskue kvaliteten på en oplader. Den bedste måde at gøre det er at kigge på hvilken type af oplader det er . Der findes i dag 3 forskellige oplader typer.

 

  • MFI opladere
  • Producent opladere
  • Ikke godkendte opladere

 

Den oplader type som er mest populær er MFI oplader. Det er den fordi prisen ligger lige imellem producent opladerne og de ikke godkendte opladere. Det er en god value for pengene, når man køber en MFI oplader for der får man både kvalitet, men også en god pris for produktet, når man er på udkig efter en oplader som forbruger.

 

 

Hvad betyder de forskellige oplader typer

MFI oplader betyder at der er en chip indvendig i opladeren, som er godkendt af producenten. I tilfældet af en iPhone oplader, så har Apple givet en godkendelse til producenten af opladere,eller sælgeren af opladeren, og de har fået lov til at anvende noget af teknologien som der findes i producentens oplader. I dette eksempel så har man fået lov til at bruge apples teknologi i sin oplader. Denne teknologi findes i chippen som sidder i opladeren. Dette sikrer for forbrugeren 2 ting. Opladerens kvalitet er i overenstemmelse med noget som producenten vil stå inde for, som betyder at det er af god kvalitet. For det andet så betyder det man får en god chip. Disse MFI kabler bliver ikke solgt normalt lige så dyrt som hvis man købte en original apple oplader. Dette er fordi, at Apple i dette eksempel ville tage en procentdel for mærket alene. Derfor er MFI kabler billigere, men kvaliteten af dem kan godt være dårligere, men de kan også være lige så gode. Det kommer an på den producent man køber fra. Producentens oplader, er en oplader lavet af producenten som normalt er dyrere.

 

En oplader fra en ikke godkendt leverandør vil ikke have nogen chip som der findes i MFI kablet fra en producent. Dette betyder at man gambler med kvaliteten af opladeren. De kan stadig være gode, men de kan også være dårlige. Køber man denne og en ny telefon, så har man stadig budget til et lækkert cover. f.eks. et iPhone X cover

 

af admini