Hvorfor bruge en WordPress hjemmeside til din forretning?

Artikler apr 16, 2021

Når du gerne vil lave en hjemmeside til din forretning, er der mange ting at tage hensyn til og være opmærksom på. Det første du skal tage en beslutning om, er hvilket CMS-system, du skal benytte. Her er WordPress en af de helt populære valg, hvilket vi uddyber herunder.

Hvad er WordPress?

 

WordPress er et CMS (Content Management System), som bruges til at organisere og styre indhold på din hjemmeside. Faktisk kan det godt sammenlignes med legoklodser, da du på WordPress kan bygge en hjemmeside ved brug af forskellige klodser. Disse kaldes blot for plugins og giver dig mulighed for at skræddersy din hjemmeside, som du gerne vi have den. Mange af dem er gratis og passer sammen med mange af de temaer, som også ligger frit tilgængeligt.

 

Du behøver ikke være en programmeringsnørd for at kunne opbygge en hjemmeside i WordPress, hvilket også er, hvad der gør systemet så populært til brug til hjemmesider verden over.

 

Hvorfor bruge WordPress?

 

Har du brug for lidt mere overbevisning om, hvorfor du skal benytte dig af netop WordPress, får du dem her:

 

  • Softwaren er gratis. Kan du selv lave en del, koster hjemmesiden dig ikke mere, end hvad du skal give for hosting og domænet. Resten er gratis.

 

  • Du kan lave en hvilken som helst type af hjemmeside – og bruger du ”Woocommerce”, kan du endda også lave en webshop.

 

  • WordPress er SEO-venligt, og med hjælp fra plugins kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan gøre yderligere.

 

  • Du har fuld kontrol over dit website og kan selv tilgå det, hvis der er behov for ændringer.

 

Der er naturligvis mange flere fordele ved at benytte WordPress, hvilket du kan se mere om her. Men at det er et af de mest populære systemer verden over, taler i virkeligheden for sig selv og er nærmest grund nok til, hvorfor du skal gå i gang med at få lavet en WordPress hjemmeside med det samme.

 

Du kan billigt få hjælp udefra

 

Hvis ikke du har mod på at lave en WordPress hjemmeside selv, kan du altid nemt og ofte også billigt få hjælp til det udefra. Der er mange specialister derude, som gerne hjælper dig med alt lige fra at designe et specifikt tema til din hjemmeside til at opsætte det ud fra de temaer og plugins, der allerede er tilgængelig i WordPress’ eget system.

 

Når hjemmesiden først er lavet, og du er blevet sat ind i, hvordan det fungerer, finder du også hurtigt ud af, hvor nemt det er at navigere i. Så kom hellere i gang med din WordPress hjemmeside med det samme, da det helt sikkert ikke er noget, du vil fortryde.

af admini