Hvem er bedst til at bygge en robot?

Artikler mar 1, 2022

Team building og aktiviteter der har til formål at styrke sammenhold og fællesskabet på en arbejdsplads, er for alvor blevet et seriøst element i vores samfund. Denne type af øvelser og aktivitet er efterhånden blevet lige så almindelig som frokostpauser og personalemøder – og det med god grund.

At prioritere – både tidsmæssigt og økonomisk – at afsætte tid til at højne følelsen af fællesskab og sammenholdning og samtidig skabe grobund for forøget lyst til at hjælpe hinanden og samarbejde, er alle vigtige facetter på en arbejdsplads. Disse elementer er alle med til at skabe en stærkere arbejdsplads – både på og udenfor arbejdspladsen.

En helt ny form for teambuilding – virtuel og med robotter

Hvis I har lyst til at prøve en mere alternativ form for teambuilding, som ikke indeholder de traditionelle løbeøvelser, er der her et genialt alternativ. Virtuel reality teambuilding er til den arbejdsplads, der ønsker at prøve noget nyt, anderledes og moderne.

I en hverdag – og i en verden – hvor teknologien spiller en større og større rolle, skal teknologien også have frit spil og indflydelse på de aktiviteter, vi laver, når vi laver øvelser relateret til teambuilding. Der er nemlig mange gode måder, hvorpå man kan opbygge et godt og stærkt team.

Der findes eksempelvis flere og flere øvelser, som omhandler robotter. Det kan lyde helt vildt, teknologisk og ikke mindst svært, men det er skabt men henblik på at alle arbejdspladser aktivt kan deltage og være med. Man behøver dermed ikke være et tekniskgeni.

Programmer din egen robot sammen med dine kollegaer

Det hele handler at programmere sin egen robot i samarbejde med sine kollegaer. Her kan man eksempelvis inddeles i hold og dermed konkurrere mod andre hold om, hvem der kan løse opgaven hurtigst. Opgaven kan eksempelvis tage afsæt i at skabe den bedste robot på kortest tid. Du kan altid finde mere information her: teambuilding øvelse robotter – her venter mange timers sjov og ikke mindst underholdning.

I kan blandt andet lade jer guide gennem flere virtuelle opgaver via en robot, der fortæller jer, hvordan I skal gøre – og ikke mindst hvornår I skal gøre det. I kan være med til at styre robotten og udbygge dens evner og færdigheder. I kan dermed deltage i en onlineverden, hvor den ene udfordring efter den anden lader sig vente. Det kræver kreativitet, samarbejde, sammenhold og ikke mindst lysten til både at lære og hjælpes ad. Hele pointen med opgaven er, at de ikke kan løses alene.

af admini