Husk at søge efter rabatkoder når du køber noget online

Artikler feb 15, 2021

Det kan være svært at finde rabatkoder på nettet, men når du gør, så er det mange penge at spare. Derfor skal du huske at lede efter disse rabatkoder, når du køber noget online. Et eksempel på en rabatkode, som sparer dig penge er en Nextory rabatkode. Denne rabatkode er ikke tilgængelig i øjeblikket, men det er det en årsag til! Nextory er en lydbogstjeneste, hvor man normalvis har kunnet få en gratis prøveperiode på 14 dage, men med rabatkoden var det muligt at få 30 dage i stedet for. Årsagen til, at denne rabatkode er utilgængelig, er fordi Nextory har gjort sådan, at alle får 30 dage nu, i stedet for 14. Dette kan sagtens ændre sig igen i fremtiden, og derfor er det vigtigt, at du holde øje med denne slags rabatkoder.

Hos Nextory kan du lytte og læse over 300.000 forskellige lydbøger og e-bøger, samt justeret afspilningshastigheden. Nextory har en søvn funktion og læsehistorik. Derudover er det muligt at downloade alle dine lydbøger, så du kan lytte til dem offline.

Nextory har som sagt en gratis prøveperiode på hele 30 dage – her er der nogle penge at hente. Og med det sagt, synes vi egentlig også, at du bør prøve Nextory. Måske har du lyst til at fortsætte efter de 30 dage, men så koster det penge. Vi mener helt klart, at dét er det værd, da lydbøger giver dig man mange timers underholdning og afslapning. Du vil kunne lave andre ting samtidig, hvilket er et win-win. Du kommer til at blive beriget af gode forfattere, samtidig med, at du kan klare rengøringen derhjemme.

Spar mange penge!

Det er ikke kun rabatkoder som denne, som du kan finde online, men også ofte rabatkoder, til for eksempel Asos og H&M, hvor du sagtens kan spare nogle få skillinger (eller mange!). Disse få skillinger vil efterhånden blive til flere, og hvem ved, på et tidspunkt har du måske sparet så meget, at du kan købe en ekstra trøje eller tage i biografen og se den nyeste komediefilm med din ven.

Man kan sammenligne det at lede efter rabatkoder online med “Extreme couponing”, som de har i USA. Her vil amerikanske borgere leder efter rabatkuponer i aviser og blade over en længere periode, hvor de derefter, når de føler, at de har nok kuponer, gå ned og handle. De her folk sparer enorme mængder penge, da de ofte kan handle ind for en hel måned, hvis ikke mere og komme af med 0 dollars. De sparer altså måske 500 dollars, hvilket er omkring 3.700 danske kroner! Hvis man er nysgerrig findes der mange klip fra programmet på YouTube.

God jagt!

af admini