Har webbureauer også styr på IT?

Artikler maj 1, 2022

Der er mange webbureauer, der også har styr på IT. Men har du større IT udfordringer, eller søger du særlige løsninger inden for IT, er et webbureau som regel ikke det rette firma til at hjælpe dig med dine problemer.

Webbureauer bruger IT – men leverer ofte ikke IT løsninger

Selvom mange af dem, der er ansatte i et webbureau, ofte også har god styr på IT, er det ikke deres primære fokus. Et webbureau leverer jo gerne løsninger inden for online strategi, marketing, annoncering og alt hvad der ellers har at gøre med din online platform i form af din hjemmeside.

Et webbureau er ikke dem, du går til, hvis du har brug for en større løsning inden for IT. Selvom de bruger meget tid ved en computer, skal du som regel have fat i et andet firma til de typer af opgaver.

Find et decideret IT firma

Skal du have lavet større opgaver inden for IT – eksempelvis IT infrastruktur, serveropsætning, netværk eller lignende – kan det være en rigtig god idé at tage fat i et IT firma, der er specialister i lige netop denne form for opgaver.

Et webbureau kan måske hjælpe dig med små ting eller vejledning på et lavt plan, men hvis det er større opgaver inden for IT som nogle af de førnævnte opgaver, skal du have fat i et firma, der decideret arbejder med det, og som ikke arbejder med områder, et webbureau arbejder med.

Kræver en anden viden om IT at lave de rette løsninger

Det kræver bare en helt anden viden om IT at kunne lave professionelle IT løsninger. Et webbureau kan bruge de rette programmer og kender til de forskellige værktøjer inden for lige netop deres verden. Men når du skal ind og rode i maskinerne, sætte netværk op på den rette måde eller lignende, er det mere ovre i IT afdelingen, og det kræver nogle andre kompetencer.

Her skal du gerne have fat i IT fagfolk, der er uddannet inden for området, og som lige er på et niveau over, hvad den typiske marketingansvarlige hos et webbureau er.

af admini