Gode sengevaner kræver godt sengetøj

Artikler jun 21, 2022

Har du problemer med at sove, så går det også ud over dit arbejde. At arbejde med IT og tech kræver meget af dine hjernevindinger og derfor også meget af din krop. Det er derfor nødvendigt, at du sover godt, og du kan heldigvis gøre meget for at forbedre din sovesituation.

Du kan fx købe noget bambus sengetøj. Bambus er temperaturregulerende og svedabsorberende, og desuden er det skånsomt for miljøet at producere det. Derfor taler rigtig meget for at du skal finde noget bambus sengetøj for også at kunne sove så behageligt som overhovedet muligt. Du kan gå ind her og se mere om bambus sengetøj og lignende.

Men der er også rigtig mange andre ting du kan gøre for dig selv for at optimere dagens forløb og få mere glæde ud af dit liv og din arbejdsdag. Du kan motionere, spise sundt og leve grønt.

Hvordan starter din dag?

Når du skal sidde mange timer foran en skærm er det vigtigt at du har det godt med din krop. Måske motionerer du allerede, og det betyder en hel del for din krops velbefindende. Din krop har brug for at bevæge sig for også at kunne sidde stille. Derfor må du endelig huske at få noget motion, hvad end det er at cykle på arbejde, løbe motionsløb, dyrke yoga, træne fitness eller andet. Du og din krop vil takke dig selv for det.

Går du på skærmen, før du får din morgenmad?

Gør det ikke. Giv lige dig selv en chance for at vågne op før dine øjne skal til at se på en skærm. Måske kan du endda løbe en lille tur før morgenmaden. Mange IT folk har stor glæde af den tidlige motion, da de har meget stillesiddende arbejde.

Skærmen kan udtørre øjnene, hvis man ikke husker at blinke, så det kan også trætte. Derfor er søvn så vigtig. Sover man med noget godt bambus sengetøj, så får man netop den svedabsorberende og temperaturregulerende effekt, som gør at man sover ekstra godt og kommer ind i en god døgnrytme.

Hvordan får du nye og gode vaner ind i dit liv?

Du har sandsynligvis et travlt arbejdsliv, hvis du arbejder i tech branchen. Når man har travlt kan der let være noget som kommer ind og presser sig på; et tidspres og måske endda stress i sidste ende. Det er alfa og omega at undgå stress, for det kan være en meget farlig og invaliderende sygdom, som får kroppen til at gå i en form for panik, og så kan man ikke passe sit arbejde.

Hvis man passer sin søvn og får sine 7-8 timer, eller hvad man nu har brug for for at være udsovet, så giver man sig selv en virkelig god chance for at få det godt og for at få masser af god energi til hverdagen og til de ting, man gerne vil lave udover arbejde og andre pligter.

Du får nye vaner ind i dit liv ved at tage beslutningen om at du vil forbedre dit liv og ved at indse at du har brug for at gøre tingene bedre.

 

af admini