Få din egen professionelle hjemmeside til revisor

Artikler maj 22, 2022

Hvis du er revisor, er det vigtigt du har en hjemmeside, som fungerer som digitalt visitkort for dine potentielle kunder.

Din hjemmeside kan nemlig findes på Google af folk der mangler en revisor, og på den måde arbejder den altså døgnet rundt for dig.

Hvad end det er lokalt eller nationalt, så kan folk i hele Danmark finde din hjemmeside.

Bliv fundet som revisor på Google

En moderne hjemmeside til revisor kan hurtigt blive fundet på Google og andre søgemaskiner. Det er ikke altid nødvendigt med meget SEO arbejde, før din erhvervshjemmeside kan findes af potentielle klienter, men jo mere SEO arbejde du lægger i, jo bedre resultater får du.

Med en professionelt udviklet erhvervshjemmeside til revisor, får du en stabil og veludviklet digitale brugergrænseflade, som er optimeret til søgemaskiner som Google. Kort sagt er fundamentet lagt, og derfor kommer hjemmesiden fuldt ud optimeret ift SEO.

Hvordan kommer min hjemmeside til revisor til at se ud?

Du har næsten fuldstændig designfrihed når det kommer til siden. Alt afhængigt af sidens kompleksitet, stiger prisen selvfølgelig.

Jeg anbefaler at du får udviklet en WordPress hjemmeside til din revision, som gør det let for dig selv at vedligeholde den og opdatere hjemmesiden.

Da WordPress er open source, får du et hav af muligheder, når det kommer til temaer, plugins og skabeloner.

Med alle disse forskellige skabeloner, kan du frit vælge mellem hvordan design på hjemmesiden skal se ud.

Hvad koster en ny hjemmeside til revisor?

Det er meget svært at svare på. Det er lidt ligesom at spørge, hvad en bil koster. Den kan koste 10.000, den kan koste 100.000 og den kan koste over 1.000.000.

Det hele afhænger altså af hvor moderne, kompleks og avanceret din nye billige hjemmeside skal være.

Hvis vi tager udgangspunkt i, at vi opsætter den i WordPress med et færdigudviklet design, så vil det normalvis koste omkring 5.000 kr – 10.000 kr ekskl moms.

Hvis du derimod gerne vil have din helt egen og unikke hjemmeside, så er prisen en anden, men det er de færreste som har brug for den slags.

Hjemmesidens udtryk som revisor

Det er ekstremt vigtigt, at du får et design på den nye hjemmeside, som fremstår professionelt og skarpt. Dine potentielle kunder sammenligner nemlig ofte forskellige tilbud og services, inden de beslutter sig.

Derfor vil du på ingen måde skræmme dem væk med en dårlig oplevelse, første gang de besøger din hjemmeside.

Det er derfor utroligt vigtigt at folk som besøger din hjemmeside, får et indtryk af at du er professionel og til at tale med, så de ikke har et problem med at henvende sig til dig gennem sidens kontaktformular.

Dette opnås typisk igennem moderne og elegant design, som gør at din side skiller sig ud. Hvis du har fået taget professionelle billeder, kan disse med fordel anvendes på din hjemmeside. På den måde skaber du tryghed over for dine potentielle klienter, og de kan se hvem du er, og hvad du tilbyder.

af admini