Dette skal du bruge til dit hjemmekontor

Artikler dec 13, 2022

Det er blevet meget moderne at arbejde hjemmefra. Derfor er indretningen af dit hjemmekontor også blevet en større snak.

Det hjælper også, når flere og flere ting kan gøres digitalt. Så skal du ikke til at starte bilen og køre på arbejde.

For at få det bedste ud af dit hjemmekontor, er det vigtigt at du har det rigtige udstyr.

God belysning til kontorpladsen

Det er vigtigt at du har god belysning til din kontorplads derhjemme.

Det gavner dine øjne, så du ikke får ondt i dem, når du kigger på skærmen. Det gavner dig desuden også ved at du ikke bliver så nemt træt. Herudover sparer du også dig selv for en omgang hovedpine.

Faktisk siges det at den anbefalede værdi er 500 lux på en kontorplads.

Du kan med fordel anskaffe dig en elpærer, hvor du har mulighed for at justere på lysstyrken.

Gaming bord til kontorpladsen

Det er ikke kun til gaming at et gamer bord kan anvendes. Det er faktisk også meget praktisk, når det kommer til et kontormiljø.

Ved nogle af bordene har du mulighed for at gemme kablerne væk bagpå. Det gør både bordet pænt at kigge på, men også meget praktisk.

Desuden kan du få et gamer bord, som har hæve og sænke funktion. På den måde kan du også komme til at stå op, mens du arbejdet. Det er en god ting for din krop. Det øger både din forbrænding og din muskelaktivitet.

Mange gamer borde har også et specielt og pænt design. Nogle af dem kan være neutrale, hvis du er mere til denne slags.

Gør brug af en gamer stol

Ligesom med et gamer bord, kan en gamer stol også anvendes til mere end blot gaming. Det er også en effektiv kontorstol.

Den er ergonomisk god for din krop, samt at du har mulighed for at justere adskillige ting på stolen. Det er blandt andet ryglænet, armlænene og sædet. Desuden medfølger der ofte en nakkepude samt en rygpude som støtte.

De har også et lidt andet design end en almindelig kontorstol. Faktisk er mange gamer stole baseret på et design fra racer sæder. Det er kendetegnet ved netop gamer stole.

Du kan kigge nærmere på en fed gamer stol på https://gamer-stole.dk/.

Brug flere skærme

Det gør tingene lidt mere overskuelige, når du kan dele til arbejde op på flere skærme. Jo flere ting du skal have åben, jo bedre er det med flere skærme.

Det kan klart anbefales med minimum 2 skærme. Så kan du arbejde på en primær skærm og en sekundær til ting, du ikke kigger så ofte på.

Mange skærme har mulighed for at blive hængt op via et ophæng. Det giver lidt mere plads på dit kontorbord. Det giver dig også lidt større mulighed for at udvide med en ekstra skærm, når der er plads til det.

Opbevaring til diverse

I forbindelse med hjemmearbejde opstår der også et behov for at opbevare diverse ting til arbejdet.

Det kan blandt andet være:

  • Papirarbejde
  • Skriveredskaber
  • Diverse kontorartikler
  • Mapper

Et reolsystem til dokumenter og mapper er en fordel, så du kan arkivere dem. Selvom mange ting er digitale, kan det være nødvendigt med gammeldags udskrifter.

Desuden kan det anbefales, at du har en masse skuffer, som kan opdeles i kategorier. Så kan du fordele diverse kontorartikler i de forskellige skuffer. Eventuelt kan du lave labels, så du kan kende forskel på skufferne.

 

af admini