Derfor kan det være strategisk at holde sig opdateret med den nye Digitale Post løsning

Artikler sep 21, 2021

Kommunikation og information har siden tidernes morgen udgjort en vigtig del af vores udvikling. I dag er der mange der taler om, at information og data er blevet det nye olie og guld i vores digitale tidsalder. Herunder at kommunikationen af de førnævnte, er blevet limen der holder udviklingen i gang.

Nogle tror fejlagtigt at kommunikation kun omhandler den måde virksomheder kommunikerer til forbrugere og omvendt igen. Selvom at dette er en del af regnestykket, udgøres kommunikation af mange andre forskellige faktorer.

Platforme og udvikling

En af disse faktorer er mediet og platformen der bruges til at kommunikere. Før i tiden var TV, aviser, breve, telefon og radio de fremtrædende platforme til at kommunikere. I dag har vi flere platforme i form af sociale netværker, sociale medier, mailsystemer, computere, mobiltelefoner og online videns og indhold platforme, der alle kan bruges til at kommunikerer og transmittere indhold.

For mange virksomheder og organisationer udgør disse en central del af deres kerneforretning, samt understøtter forretningskristiske funktioner. Uden information og måder til at kommunikere denne på, vil virksomhederne ikke kunne udvikle sig på en effektiv og budgetvenlig måde. Et eksempel på en nutidig problematik er, at næsten alle virksomheder kan anskaffe sig relevant data, men ikke alle kan fortolke og formidle denne. Dette kan give konsekvenser for virksomheder, da deres data bliver ubrugeligt, hvilket giver dem en manglende forståelse og indsigt.

Ændringer i takt med resten

Teknologien i samfundet har det løbende med at ændre, hvilket også gør sig gældende med vores kommunikationssystemer. Dette sker oftest i form af løbende opdateringer eller større udskiftninger af platformene.

Som virksomhed er det vigtigt at holde sig løbende opdateret med sådan nogle ændringer, da de kan have radikale virkninger for forretningen, men også for kommunikationen. En betydelig faktor kan her være, at ens kunder og potentielle kunder skifter fra en platform over til en anden.

En anden faktorer er at nogle af de samme systemer, kan blive bedre end de forhenværende. Et eksempel på dette er Næste Generation Digital Post, der erstatter den nuværende Digital Post 2 løsning. Sådan et skift kan betyde en mere fleksibel og sikker kommunikation blandt virksomheder, myndighederne og borger.

Databrud og vores kommunikation

Databrud og sikkerhedshændelser har de seneste par år været i opløb, hvor mange større virksomheders databrud har lavet overskrifter. Til trods for at det er større virksomheder, organisationer og myndigheder der lander i mediernes søgelys, er der under dem mange mindre aktører i samme situation.

Disse hændelser har fået sat større opdateringer i gang på diverse platforme i form af krypteret og sikker kommunikation, men også i form af GDPR og persondataloven, der har til formål at beskytte identiteter af forbruger, ansatte med videre.

af admini