Computer, der viser sort skærm? Sådan får du det løst!  

Artikler maj 31, 2021

Du kender det måske (alt for godt): Du har en vigtig deadline til en opgave på studiet, i skolen eller på arbejdet. Du føler dig mildest talt presset, for der er kort tid til deadline, og du mangler stadig en del, før opgaven er endeligt færdig. Så sker det, der bare ikke må ske og som nogle måske vil kalde Murphys lov: Din skærm går i sort og du sidder bare og kigger direkte ind i en sort skærm. Skærmen vil lige pludselig bare ikke samarbejde, og selvfølgelig skal det ske, lige når du har mindst brug for det. Så er der god grund til at blive frustreret og stresset, for det er ikke alle, der er lige computer teknisk stærke og nogle gange er der heller ikke så megen logik i, hvordan man får det løst. Hvad gør man så? I denne artikel vil vi se lidt nærmere på fænomenet for frygt ej: Hjælpen er nær!

Tre mulige årsager til sort skærm

Du er måske ikke ligefrem uddannet i at fikse en sort skærm, og derfor er frustrationen bare så meget desto større i dette ”sidste deadline” øjeblik. Her vil vi dog se nærmere på, hvad der eventuelt kan gøres, så du ikke sidder i denne situation lige før en vigtig deadline, hvor andre mennesker venter på din opgave, projekt, rapport etc. Der er tre punkter, vi her kan se på. Der kan, punkt 1, være forbindelsesproblemer med din skærm. Punkt 2 er, at der være nogle problemer med, at skærmkortdriveren skal opdateres. Det sidste punkt, nr. 3, er, at der kan være nogle problemer med de systemopdateringer og installationer, som senest er blevet installeret eller downloadet til computeren.

Lad et professionelt firma give dig ”hvid skærm” igen

Hvis en af ovennævnte faktorer ikke viser sig at give pote, er der god grund til at få et professionelt firma til at løse problemet for dig. Her kan de nemlig lave en fejlfinding på din computer, der gør, at de kontrollerer både computerens software og dens hardware. Det er altid en trøst, at firmaet kan lave en fejlfinding, der gør, at du bliver sparet for en masse tid, hvor du ville prøve at løse det uden held. Hermed går mange arbejdstimer tabt for dig – timer, som du i stedet kan bruge på at løse opgaverne på dit arbejde, i skolen eller på studiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

af admini