Beskyt og plej bilen med den seneste teknologi

Artikler apr 28, 2022

Vi skifter alle vores iPhones og computere til nyere – men når det kommer til bilpleje – hænger nogle stadig i fast i tanken om at ”voks” er det man kommer på bilen hvis den vel og mærke skal stå pænt. For det hvad hvad farfar gjorde ved Ford Escorten – dengang den skulle stå flot.

Tiderne er dog skiftet – og de nyeste teknologier er også kommet til markedet for bilpleje hvor keramisk coating er det, der gør at bilen bliver nem at holde ren og smudsafvisende.

De nyeste teknologier i bilpleje

I bilpleje er egenskaberne vi ønsker at opnå at bilen bliver mere glansfuld, at lakken bliver bedre beskyttet mod ridser og at bilen bliver nemmere at rengøre.

Og det giver god mening, da bilen er én af de dyreste investeringer vi foretager os – bortset fra huskøb – hvilket gør det logisk at sørge for at den holder sig så godt som muligt – både for at du selv får så meget glæde ud af den som muligt – men også så du kan få så høj en gensalgsværdi som muligt.

Høj interesse

I takt med introduktionen af elbiler, er interesen for bilpleje virkelig kommet på retræte, og langt flere end nogensinde før er begyndt at gå op i at pleje deres bil. Det kan blandt andet aflæses i Google Trends.

Brugtmarkedet boomer

Langt de fleste forhandlere har problemer med at få nye biler leveret – og kigger derfor også mod brugtmarkedet for at finde biler de kan videresælge.

Her er bilens udseende og ind/udvendige pleje, naturligvis en stor del af det.

Men hvad gør du så?

Mange af os har ikke tiden til at gå og nusse om bilen – selv om vi gerne ville. Det kan derfor være en god idé at få andre til at gøre det for dig.

Det kan være i forbindelse med salg af bilen – men kan også sagtens være for dig, der gerne vil have en flot bil, som efterfølgende er super nem selv at vedligeholde. På siden https://keramisk-coating.dk/ er der samlet en række af de keramisk coating certificerede forhandlere, der tilbyder keramisk coating i Danmark.

Der er forhandlere både på Sjælland, Bornhom, Fyn og Jylland, som bredt dækker muligheden for at du som forbruger kan få en professionel keramisk coating af din bil. Sørg altid for at du får referencer fra den forhandler som du overvejer at få foretaget behandlingen hos, så du er sikker på at få en uvildig vurdering frem for sælgerens eget.

Der findes desværre en række faldgruber som er gode at undgå.

Efterfølgende vedligeholdelse

På trods af at bilen får en keramisk lakforsegling skal den fortsat vedligeholdes. Det kan du gøre på flere forskellige måder – men følg som udgangspunkt anvisningerne fra din forhandler. For langt de flestes vedkommende – vil det sige efterfølgende håndvask af bilen.

af admini