Ansæt en online freelancer, hvis du har for travlt i din tech-virksomhed

Artikler jan 7, 2021

Som selvstændig ejer af en tech-virksomhed har du med garanti meget om ørene. Det kan være, at du selv skal sidde og programmere og kode dit website, hvis du tilbyder en SaaS løsning også kendt som et  Software as a Service produkt. Dette kunne for eksempel være, hvis du programmerer et helt nyt nichespecifikt bookingsystem til eksempelvis tandlæger fra bunden af samtidig med, at du skal stå for salget og markedsføringen af produktet.

Det kan også være, at du “bare” har en webshop, hvor du sælger forskelligt tech-udstyr til dine business-to-business kunder, eller til særligt krævende privatkunder.

Hvorom alt er, det lyder som om, at du kunne have ret travlt! Du skal ikke kun have møder med dine kunder, leverandører og forretningspartnere. Du skal også have tid til det administrative arbejde såvel som at opdatere din hjemmeside på flere sprog om alle dine tiltag, initiativer og ydelser!

“Åh stress, åh stress! Hvor er det dog rigtigt! Men hvad er dog løsningen?”, sidder du og tænker, når du læser denne artikel. Løsningen kunne være, at du hyrer en virtuel assistent til at hjælpe dig med det daglige arbejde i din virksomhed. En online freelancer i form af en virtuel assistent kan hjælpe dig med at nå alt det arbejde, som du ikke selv har tid til at lave i din travle tech-virksomhed.

Få din virtuelle hjælper til at holde styr på tingene i din tech-virksomhed

Hvis du i din virksomhed tilbyder en SaaS løsning, har du med al sandsynlighed meget travlt, særligt hvis det kun er dig, der skal lave alt arbejde. Som nævnt skal du selv sørge for din markedsføring og dine salg. Du skal selv have aftaler i hus og sørge for at skrive nyhedsbreve til dine potentielle leads såvel som at sørge for, at din hjemmeside er opdateret med dine seneste tiltag for dit SaaS produkt.

Her er det helt klart en fordel, hvis du får en virtuel assistent eller online freelancer til at hjælpe dig med arbejdet. Hvis ikke du ved, hvor du skal starte med at søge, eller hvad en online freelancer kan hjælpe dig med i din virksomhed, så kan du læse mere her.

Kort fortalt, så er din online freelancer eller konsulent en person, som er løst tilknyttet din virksomhed til at varetage den type af opgaver, som du ikke selv har tid til at udføre. Typisk arbejder konsulenten “remote”, hvilket betyder, at han eller hun udfører arbejdet over internettet for dig. Det har den klare fordel, at du slipper for at finde en plads på kontoret til vedkommende, og det sikrer et mere agilt setup i din virksomhed.

Endvidere er online freelanceren eller den virtuelle assistant kun ansat til en tidsafgrænset opgave, hvilket betyder, at du slipper for at udarbejde en formel ansættelseskontrakt for vedkommende samt betale feriepenge, sygepenge og så videre. Ved at følge linket foroven kan du læse mere om de mange fordele, som det giver, at ansætte en virtuel assistent i din virksomhed!

 

 

af admini