5 tips til dig der har en wordpress hjemmeside

Artikler jan 30, 2021

Når vi snakker hjemmesider kommer vi ikke uden om WordPress. WordPress er det mest udbredte system i verden, det er altså her de fleste hjemmesider bliver bygget i. Der findes også andre alternativer som Shopify, som er udbredt blandt folk der driver webshops, det kan du dog også gøre via WordPress med Woocommerce. Andre alternativer som folk bruger vil være DanDomain, Wix, Squarespace, det du dog oplever ved disse platforme det er at du ikke kan lave så mange custom ting som du måske gerne ville. Også er det træls at låse sig fast eller opbygge noget via en platform, hvis du oplever når du er 80% færdig at du gerne vil have implementeret et stykke software og det så ikke er inkluderet i det du har købt. Med WordPress kan du nærmest det hele, det kræver blot du købet nogle plugins som kan hjælpe dig med at lave det du ønsker.

  1. Tip – Det er vigtigt du får opsat SSL, sikkerheds certifikat på dit website. Det gør at din hjemmeside er sikker at tilgå for dine kunder. Sidder der kunder derude som har nogle bestemte chrome extensions som adblocker, virusprogrammer, som gør at de får at vide de er på vej ind på et site som er usikkert. Det vil man helt ikke have ens kunder skal opleve. Så sørg for at dit sikker har et SSL-certifikat, du kan gøre det ved hjælp af Really SSL, også aktivere du Let’s Encrypt hos dit webhotel.
  2. Tip – Sørg for at dine billeder hedder det der beskriver billedet, så Google nemt kan indeksere hvad der er på dit billede, har du et billede af en ko, så skal der stå fx ko på en mark ud for Svenstrup, hvis du fx holder til i Svenstrup.
  3. Tip – Komprimer dine billeder inden du uploader dine billeder, søg på Google efter gratis komprimering, så kan du sørge for at dine billeder fylder så lidt som muligt, samt de holder kvaliteten. Du kan også bruge et værktøj som wp smush eller imagify, hvor det er et plugin som kan klare det for dig når du har uploadet billederne til dit website.
  4. Tip – Sørg for at få opsat GDPR, så hvis du opsamler informationer omkring dine kunder, som fx emails eller du har opsat analytics, Facebook-pixel eller noget som gør at du tracker eller får information på besøgende. Så er det et krav at du har opsat GDPR.
  5. Tip – Sikkerheden af dit site er vigtigt, nogle små ting som du kan gøre er at ændre URL’en som normalt hedder /wp-admin ændre den til noget unikt, sørg for at din kode ikke er noget med 123456, lav den mere sikker. Ændre dit admin login, så dit brugernavn ikke er admin. Det er en måde du kan sikre dig på mod hackere.

Har du brug for hjælp til at lave nogle opdateringer på dit wordpress site, så kan det være en god ide at arbejde sammen med et web bureau. Skal du have lavet en hjemmeside, så kan du kontakte Dinwebdesigner.dk. Som laver hjemmesider tilpasset til din forretning.

af admini