3D print pris beregner blog post

Artikler dec 26, 2022

Velkommen til denne blogpost omhandlende 3D print og beregning af 3D print priser Vi har udviklet en online 3D print service, hvor du kan uploade dit 3D print fil og får en pris med det samme. Denne pris på det 3D print tager sekunder eller flere minutter afhængig af hvor stort en fil du har valgt at uploade.Derfor så skal vi bede dig om at bevæge dig med tålmod og afvente at vores prisberegner bliver færdig. Så med andre over hvis du har en meget stor mig to fil så tager det lang tid at beregne den præcise 3d print pris. Husk altid at hvis du har spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om at du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Få din 3d print pris med det samme

 

Vores online prisberegner er også for dig der måske har oplevet at der tidligere har oplevet  problemer med bestilling af 3D print. Det kan være du har brug for et godt 3D print råd eller vejledning og sparring for du er klar til at bestille de 3D printers os. Det kan også være at du du er usikker på for 3D print koster og hvilket materiale der er det rigtige. Uanset hvad der bekymrer jer kan du trygt kontakte os med dine 3D print model for et uforpligtende tilbud. Har du ikke en 3D model så skal du heller ikke være bange for det, for vi kan altid hjælpe dig med at lave en 3d model også. En lang række af vores kunder Har startet med at skrive deres idé ned,  eller rettere har tegnet deres ide på et stykke A4 papir som de har taget et billede af med deres mobiltelefoner så den til os. Herfra har vi samarbejdet vores dygtige 3D grafiker at lave et tilbud på en 3D model. Når du modtager et et tilbud på en 3D print model pris for os, skal det være opmærksom på at denne pris selvfølgelig altid at få det forpligtende til gengæld spiller vi os til at den pris virkede den rigtige. Hvis du ville acceptere vores tilbud på en 3D print model pris komme så er det vores dygtig 3D grafiker med det samme gå i gang med at lave den til dig til din godkendelse, som så efterfølgende kan 3D printe til dig.

 

Vi har blandt andet vores prisberegner fordi der er rigtig mange der spørger hvad 3D print koster.En nogle gange virker som om at det var nemmere at svare på hvad der eller Hvor mange meter en elastik er. det betyder ikke at det ikke er noget vi kan svare på det betyder bare at der er en lang række parametre som vi skal have styr på først. Prisen for 3D print udregnes  efter en kombination af at beregne på materialer kom af hvilken størrelse 3D print skal fortsætte sig kom af kompleksiteten af 3D print designet og sidst men ikke mindst efterbehandling. Et andet vigtigt parameter er selvfølgelig også om du har en 3D model eller ej. Har du allerede en 3D print model som vi kan printe for dig så vil prisen selvfølgelig være langt billigere end vi skal til at lave en 3D print model til dig. Det kan ikke skal kun betale for det 3D printer den en gang og efterfølgende få den 3D printet lige så mange gange som du ønsker.

 

Det sidste er der blot at tilføje Vi ser frem til at høre fra dig på mail eller telefon og vi kommer til at elske at give dig et tilbud på din 3D print drøm.

 

Jeg håber at du blevet klogere af at læse med her og ikke mindst at du vil kigge på linket øverst for at læse mere om 3D pris og vores 3D print service. hvis du klikker på linket Vil du med fordel kunne finde vores mailadresse og ikke mindst vores telefonnummer. hedder vores dygtige medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse alle hverdage fra klokken 9 om morgenen. vi håber at høre fra dig og ikke mindst at vi får lov til at sende dig et uforpligtende tilbud på dit næste 3D print projekt.

af admini