3 ting til kontoret som du ikke bør undervurdere

Artikler jan 26, 2023

Der er nogle ting og noget udstyr, som vi tydeligvis har brug for på et kontor såsom computerskærme og skrivebord. Dog findes dog meget andet udstyr, som du ikke bør undervurdere vigtigheden af. De gør nemlig en verden til forskel for de ansatte!

 

Er du bange for, at du ubevidst nedprioriterer vigtigt udstyr? Læs med her, hvor vi vil gøre dig opmærksom på noget af det udstyr, som er let at undervurdere, men som bestemt er vigtigt at prioritere!

Kabler

Mange tænker fejlagtigt, at alle computere bruger de samme kabler. Det er dog slet ikke tilfældet! Oftest finder man mange forskellige computere på et kontor, specielt hvis medarbejderne medbringer deres egne laptops. Og forskellige computere kræver altså forskellige kabler.

 

Som virksomhedsejeren, manageren eller lederen, er det dit ansvar, at de rigtige kabler er at finde på kontoret. Det er nemlig heller ikke ideelt, hvis den ansatte selv skal ud og købe kabler, eller hvis vedkommende selv skal medbringe sine egne kabler hjemmefra.

 

Samtidig er det vigtigt, at kablerne holder ordentligt og ikke går i stykker med det samme. Undersøg eventuelt de forskellige kabler fra Deltaco. Disse har ry for at holde godt til den travle kontordag!

Indretning

Mange tror også, at indretningen på kontoret ikke betyder meget. Mange mener måske endda, at indretningen ikke har betydning for produktiviteten på kontoret! Det er måske sandt, at indretningen ikke har direkte indflydelse – men den har bestemt en indirekte indflydelse.

 

Hvis kontoret er et rart sted at være, vil medarbejderne måske ikke have travlt med at komme hjem. Når man befinder sig et godt sted, bliver man oftere også gladere. Når man er gladere, er man unægteligt mere effektiv, end hvis man ikke trives af den ene eller anden årsag.

Ergonomi

Mange tænker måske: En stol er en stol! Dog er dette ikke helt korrekt. Der findes nemlig ekstremt mange forskellige stole, og det er ikke tilfældigt, hvilken du skal vælge til kontoret – og til dine medarbejdere.

 

Det er nemlig vigtigt at enhver ansat har en stol, som støtter op om deres fysiske behov. Nogle stole kan indstilles mere end andre, og det kan måske blive fordelagtigt for nogen. Disse kaldes ergonomiske møbler og er designet til at støtte individer, så de ikke bliver overanstrengt fysisk på jobbet. Man kan nemlig blive overanstrengt af at sidde forkert på en forkert kontorstol i mange timer om dagen! Husk også at tage en samtale med de ansatte om, hvad de har brug for af ergonomiske møbler, hvis de har et hjemmekontor.

 

af admini